Mandy_Brands_Pupil_van_de_Week_10_december_2011Hallo, ik ben Mandy Brands uit F14M en ik was deze week Pupil van de Week! Ik mocht zaterdag 10 december meelopen met Dames 1. Dat was onwijs leuk en gezellig. Als eerste moest ik om 13.15 uur bij Reiger Boys zijn. Toen mocht ik bij de uitleg zijn van de wedstrijd die de dames kregen. Daar werd verteld waar ze in het veld moesten staan en waar ze op moesten letten. Ik kreeg een trainingspak van Reiger Boys aan. Daarna kregen we een warming-up. We gingen o.a. zijwaarts springen en met de bal oefenen. Ook werd er harde muziek gedraaid, dat was heel gezellig.

Daarna begon de wedstrijd en mocht ik als eerste de aftrap nemen en heb toen een doelpunt gescoord Toen begon de wedstrijd echt. Tijdens de wedstrijd mocht ik samen met de wissels in de duck out zitten. Het was ontzettend koud en ik kreeg een jas te leen en een heerlijk warm dekentje. Tijdens de rust kreeg ik een bekertje limonade en een snoepje. Toen was de trainer een beetje boos op de dames, want ze stonden achter. Ze hadden helaas niet gewonnen, maar ik vond wel dat ze heel erg hun best hadden gedaan.  

Na de wedstrijd gingen we met z'n allen naar de kleedkamer. Daar gingen we ons omkleden en toen mocht ik samen met mijn vader, moeder en broertje Mike naar de bestuurskamer. Daar kregen we allemaal iets te drinken en ik kreeg ook nog een bordje patat met een frikadel. Als laatste kreeg ik een voetbal met allemaal handtekeningen erop  van alle spelers en trainers van Dames 1. Ik vond het een hele leuke middag en hoop ook ooit bij Dames 1 te kunnen gaan voetballen! Hartstikke bedankt voor alles.

Groetjes Mandy

IMG_5312 IMG_5314 IMG_5315

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl