logo RB zaalvoetbalBeste jeugdleden tijdens de huidige winterstop hebben wij als Reiger Boys twee mogelijkheden geboden om te zaalvoetballen:

  • Bart Blok zaalvoetbal toernooi (individueel)
  • de KNVB Wintertour 2011-2012 (als team)

Heb je nu zin gekregen om naast het veldvoetbal ook te gaan zaalvoetballen, dan bieden wij deze mogelijk. Want Reiger Boys is dit seizoen gestart met zaalvoetbal naast het veldvoetbal. Als je ouders hiervoor toestemming geven kan jij je aanmelden via de website onder het stukje zaalvoetbal.

ER ZIJN TWEE MOGELIJKHEDEN:

  • Je meld je aan als vriendenteam (over het algemeen kunnen wij deze teams gelijk plaatsen in de competitie), dit kan alleen als je minimaal 8 spelers hebt en een begeleider. Een ieder dient zich wel apart aan te melden bij de ledenadministratie.
  • Of je meld je individueel aan. Bij voldoende aanmeldingen per leeftijdsklasse kunnen wij een nieuw team plaatsen in de competitie. Let op: al onze teams spelen in de competitie die georganiseerd wordt door de KNVB en wij geven geen trainingen.

Heb je interesse gekregen meld je dan d.m.v. het aanmeldingsformulier zaalvoetbal te vinden op de website. Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaalvoetballen_bij_Reiger_Boys

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl