VolendamDSC_0977Vanmiddag hebben de spelers van Reiger Boys E1 van seizoen 201-2011 een training gekregen van Barry Opdam, speler bij FC Volendam. Dit omdat de E1 vorig seizoen een wedstrijd heeft gewonnen in de Deen Cup.

 

De Deen Cup is een onderdeel van de Stichting Deen Jeugdsponsoring, de stichting die jaarlijks ook de Sponsoractie organiseert in alle filialen van Deen Supermarkten. Tijdens deze sponsoractie ontvangen ruim 250 verenigingen honderd tot duizenden euro's aan sponsorgelden.

De Deen Cup competitie is opgezet door Deen Supermarkten en FC Volendam, voor de E-pupillen van voetbalclubs uit Noord-Holland. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Kras Stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam in het seizoen 2011-2012. Via elk filiaal van Deen wordt een amateurclub uitgenodigd voor de voorwedstrijden. Al het achtste jaar op rij is de Deen Cup een perfect één-tweetje tussen Deen Supermarkten en FC Volendam. Welk klein voetballertje droomt er nu niet van om in een groot stadion te mogen voetballen? De Deen Cup geeft hem die kans.

De jeugd reageerde zeer enthousiast op de Deen Cup en vele spelers hadden van tevoren de zenuwen in de buik. Bij binnenkomst in een van de kleedkamers reageerden ze meteen al vol bewondering over de grootte van de kleedkamer. En niet alleen de pupillen zijn enthousiast, ook de ouders schreeuwden op de tribune fanatiek naar hun kroost.

De Deen Cup wordt normaliter op vrijdagavond om 18:00 uur gespeeld op halve velden, iedere ronde dus twee wedstrijden. Te beginnen met drie penalty's en vervolgens om en om tot er een penaltywinnaar is. Indien de wedstrijd in een gelijkspel eindigt, is de winnaar die club, die de strafschoppen het best heeft benut. De teams die hun wedstrijden winnen, gaan een ronde verder en komen later in het seizoen terug. De teams voetballen in het thuis- en uittenue van FC Volendam. ADO '20 is winnaar geworden van de Deen Cup seizoen 2011-2012.

{gallery}Fotoalbum_2011-2012/Training_Barry_Obdam_07092011{/gallery}

Foto's Ron Vink

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl