De indelingen voor het komend seizoen zijn alweer in volle gang. Aan de jongenskant worden door het grote aantal spelers, de teams op basis van kwaliteit ingedeeld. Om eerlijk te zijn kijk ik, voorzitter meisjes, daar af en toe best met een jaloerse blik naar. Want bij de meisjes zijn we op de goede weg, maar nog niet zo ver dat we in alle leeftijdscategorie├źn ook op deze manier kunnen gaan indelen.

Voor het komend seizoen ziet het aantal teams er op dit moment als volgt uit: MF1, ME1 ME2, MD1, MC1, MC2 en MB1 en (MB2 bestaande uit 8 meiden!!).

In de leeftijdscategorie t/m 16 jaar (geb. 1995/1996) zijn wij met SPOED op zoek naar enthousiaste meiden die de MB2 kunnen gaan aanvullen (minimaal 7 speelsters). Voor de ME2 (geb. '01/'02) en de MF1 (geb. '03/'04) zijn wij op zoek naar respectievelijk 3 en 2 speelsters.

Mocht je interesse hebben, meld je dan snel aan! Je kunt je aanmelden via deze site. Onder het kopje LEDENADMINISTRATIE vind je AANMELDEN ALS LID. Bellen kan ook naar: 06-10720912.

Suzanne Zwolsman
Voorzitter meisjes

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl