Reiger Boys zal met een flink versterkte selectie het avontuur in de nieuwe topklasse aangaan. De vrouwenploeg van trainer Arnold de Block telt liefst zes nieuwkomers.

In Heerhugowaard hebben ze bewuste keuzes gemaakt. "We hebben niet gezocht bij tweede , derde of vierdeklassers", verklaart De Block. "We wilden directe versterkingen aantrekken. Als telstar niet in de plaats van AZ was gekomen, hadden we nog meer kwaliteit binnen gehaald. Maar ik ben tevreden met de meiden en de selectie van volgend jaar.

 

Reiger Boys krijgt er in Bonnie, Stefanie Buitendam en Stefanie Gorter drie speelsters bij van Fortuna Wormerveer. Ook Bouchra Modou vertoont komend seizoen haar kunsten in Heerhugowaard. In 2007 stapte deze 24-jarige speelster van Buitenveldert over naar AZ om mee te doen in de toen nieuw gestarte eredivisie. Afgelopen seizoen kwam Modou uit voor FC Zwolle. De andere nieuwkomers in de selectie van Reiger Boys zijn Mayra Gemin, die overkomt van Alcmaria Victrix, en Niki rensen (LSVV).

Ook zullen Lilenca van ee, die een groot deel van het vorige seizoen miste door een blessure, en Latoya Mitchell weer aansluiten. Drie speelsters zullen niet meer in actie komen in de Heerhugowaardse hoofdmacht. Tanja Groenwewoud doet een stapje terug naar het tweede, Marieke Plekker wordt trainster in de jeugdopleiding en Marit is gestopt.

Bron: NHD 18 juni 2011

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!