jeux_de_boules1Wil had zijn stinkende best gedaan om  voor de Heren Selectie een mooie afsluiting van het seizoen te organiseren. We zouden gaan indoorgolfen. Alles was geregeld, maar drie weken voor de activiteit bleek de zaak failliet en kon Wil dus opnieuw beginnen. Nou, vind nog maar eens iets op zo'n korte termijn. Toch is het hem gelukt om voor de jongens van de Selectie nog wat te vinden. Vooraf waren er sommigen misschien wat sceptisch, want ja, we gingen de oubollige sport Jeu de Boules beoefenen. Nou, dat oubollige, dat is bewezen, dat slaat nergens op.

We begonnen ontspannen met een drankje. Lekker bijkletsen enzo. Om 17.00 uur werden de kaarten geschut en werden de teams samengesteld. Het ging er soms zeer fanatiek aan toe, maar: plezier stond voorop, toch Gunee? Op de prachtige banen van de Jeu de Boulesclub Le Milliles in Noord Scharwoude ging het er af en toe fanatiek van langs.  Na de eerste ronde, even lekker een hapje eten en natuurlijk de nodige vloeibare versnaperingen erbij en we waren weer helemaal klaar voor de tweede ronde. Trainer Mark kreeg de kans op een revanche en die pakte hij. En Tim bleef zeer goed gooien. Hij werd dan ook de terechte winnaar. De winnaar van de trekdrop (trofee voor de verliezer) was Emiel.  Na het gooien met de ballen nog even gezellig nagezeten.

Toen werd het tijd voor een paar serieuze zaken. Allereerst was daar assistent trainer Ben, die gedurende het seizoen een groot aantal wedstrijdfeiten heeft bijgehouden en die passeerden de revue. Daarbij viel de naam van Sven wel heel vaak, dus, wat mij betreft de man van het seizoen. Ben, top gedaan man, toch leuk om dit soort dingen na afloop nog eens te horen.

Een aantal mensen die het afgelopen seizoen achter de schermen actief waren werden ook in het zonnetje gezet. Tineke, en Anneke, onze was- en gastvrouw, ontvingen van Wil een mooie ruiker voor het wassen van de kleding gedurende het hele seizoen en het ontvangen van de gasten bij thuiswedstrijden van Heren 1 en hen na afloop van de wedstrijd voorzien van een hapje en drankje. Top dames!!!!

Ook Rob Ernst werd nog even in het zonnetje gezet. Rob gaat de selectie, na een aantal hectische jaren de spieren van de jongens te hebben gekneed, verlaten en geeft het stokje door. Als dank voor zijn inzet ontving Rob nog een attentie van Wil namens de selectie. Rob, bedankt voor je tomeloze inzet en hopelijk zien we je nog dikwijls langs de lijn. Na deze plichtplegingen hebben we nog een paar afzakkertjes genomen en langzaam maar zeker taaide iedereen af.

Een zéér geslaagde afsluiting van een héél apart seizoen. Het was mijn eerste seizoen als grensrechter en voor mij was het een hele leuke ervaring. Ik ga dus zeker nog een jaar door en als het volgend seizoen voor mij net zo leuk wordt, dan volgen er nog vele jaren.

Tot volgend seizoen,

Dinand

 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!