tekenen_contract_ReijngoudOp Donderdag 19 mei is het sponsor contract getekend tussen v.v. Reiger Boys en de firma Reijngoud engineering b.v. Een ingenieursbureau gevestigd in Heerhugowaard. Met het tekenen van deze overeenkomst komt voor de heren selectie een einde aan het tijdperk "de Hoofdsponsors". Vanaf het nieuwe seizoen zal er 1 hoofdsponsor zijn voor de heren selectie en zal de naam van Reijngoud engineering op de shirts prijken van de mannen. Het bestuur is zeer verheugd met deze overeenkomst welke een looptijd heeft van drie jaar.

Sinds de oprichting in 1996 heeft de firna Reijngoud een vaste klantenkring opgebouwd. Reijngoud engineering bestaat uit een groep enthousiaste en flexibele technici die het verschil maken om projecten succesvol uit te voeren. Het bedrijf uit Heerhugowaard verricht werktuigbouwkundig en elektrotechnisch ontwerp, realisatie, modificatie en opleiding op het gebied van installaties en apparaten voor de industrie. De werkzaamheden worden op kantoor en/of bij de klant uitgevoerd. Voor het ontwerp maken ze o.a. gebruik van moderne 2D en 3D CAD-applicaties. Daarnaast heeft het bedrijf ruime ervaring met het realiseren van projecten in de farmaceutische industrie. Hierin zijn specifiek opgeleide medewerkers van Reijngoud engineering b,v werkzaam.

Samen met een enthousiaste sponsor een jeugdige selectie en uitstekende trainingsstaf  hopen we op een succesvol seizoen 2011-2012.

Bijgaande foto de Heer Edward Reijngoud (links), voorzitter Koen van der Horn (midden) en penningmeester Andre Elsinga.

Namens het bestuur,

Koen van der Horn
Voorzitter

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl