IMG 7519Vandaag was het zover, de allerlaatste training als kabouter bij Reiger Boys. Zoals al het hele seizoen was de opkomst super. Iedereen had er zin in. We begonnen met de oefeningen voor het kabouterdiploma (penaltyschieten, afstand schieten in doel , slalom en zo ver mogelijk schieten). Onder een stralende zon en met veel ouders, opa's, oma's, broers en zussen langs de lijn, werd er met veel plezier en passie meegedaan. De ene Leeuw schoot heel ver, de andere was snel in de slalom. Na 45 minuten oefeningen had elke Leeuw wel trek in limonade.

cuijk 5In een mooi weekend bij JVC Cuijk heeft Reiger Boys MC1 het internationaal toernooi gewonen, een sterk toernooi met Duitse, Deense en Nederlandse ploegen. Ons laatste toernooi moest een superweekend worden met plezier en gezelligheid, maar daar werd ook nog de titel mee naar huis genomen. Het lijstje wordt nu extra mooi met: Najaars kampioen MC1 Hoofdklasse A, Regio kampioen MC1 west1, Voorjaars Kampioen 1ste klasse MC1/MB3, Tweede op hoofdklasse MB toernooi De Blokkers, Nederlands Kampioen MC-junioren en tot slot het kampioenschap op het internationaal toernooi in Cuijk.

Reiger Boys International Youth Tournament 2014 129Na een jaar voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Het International Youth Tournament van v.v. Reiger Boys. Prachtig weer, geweldige velden en een goede organisatie zijn de beste ingrediënten voor een succesvol toernooi. Het was genieten op Sportpark de Wending. 12 profteams en 28 amateurteams waren ondergebracht ik 5 poules. 200 wedstrijden op een dag. Na meer dan 7 uur lang voetbal, van een hoog niveau, was het rond de klok van vijven de klapper van de dag. De FINALE.

telstar finale 30 mei 2014 151Nadat we op Hemelvaart dag de eerste prijs gewonnen hadden tijdens het toernooi in Nieuwe Niedorp smaakte dit naar meer. In november 2013 hadden de meiden zich al geplaatst voor de finale voor de Schot Cup. Dit is een toernooi dat voor elke thuiswedstrijd van de Witte Leeuwinnen werd gespeeld door meisjes D teams uit de regio. Afgelopen vrijdag was dan eindelijk de finale hiervan. De eerste wedstrijd was tegen WMC en die wonnen we met 1 – 0. Dat begon goed. De tweede wedstrijd tegen SDOUCE eindigde ook in een 1 - 0 en de finale kwam in zicht. De laatste wedstrijd tegen Geel Wit ging ook super en met een 2 – 0 overwinning stonden de meiden in de finale!

Foto550-6ZSAOXTQLeeuwen 1 Vanmorgen om 09:45 uur begon het toernooi voor onze kanjers Dylan, Sven, Milan, Adne en Mitch. Zij begonnen tegen FC Uitgeest Mini 1. Al vrij snel werd door een goede combinatie Dylan vrijgespeeld en dat betekende de 1-0 ! Na goed verdedigend werk van Mitch en Adne, kon Milan zijn broer Sven vinden. Die scoorde met een harde pegel. Sven had de smaak te pakken en via een paar leuke aanvallen maakte hij de 3 en 4-0. De 1e wedstrijd zat er op, de spanning was er af. Gelijk na deze wedstrijd mochten onze mannen aantreden tegen Vitesse'22 Real Madrid.

NHD 280314 vr1 kampioen 1314De vrouwen in de zaal hebben halen alle prijzen binnen in de zaalvoetbal die er dit seizoen te behalen waren. Nadat op 7 maart in Den Helder het kampioenschap in de hoofdklasse werd vorige week in de Waardergolf na 2 wedstrijden de vrouwen district kampioen. Of dat nog niet genoeg was om de prijzenkast te vullen kon gisteren de laatste prijs in sporthallen Zuid in Amsterdam gewonnen door in de Bekerfinale Hertha uit Vinkenveen te verslaan. Dit ging net als in de 2 eerdere finales niet van zelf sprekend er moest diep gestreden worden, na de laatste fluitsignaal stond er op het scorebord 2-3 in het voordeel van onze vrouwen. De Lang gehoopte TRIPLE was een feit. Amanda, Pauline, Pattry, Debby, Esmiralda, Stephanie, Dionne, Regina, Rona, Yvonne, Larrissa en Inge gefeliciteerd.

Namens de zaalvoetbalcommissie

MB 1 Kampioen 201314De Meiden van Reiger Boys MB1 zijn gisteravond in Haarlem bij DSS kampioen geworden van de hoofdklasse A. Ondanks een 3-1 nederlaag kan naaste belager Blokkers MB1 niet meer langszij komen en hebben de meiden met deze titel de kroon gezet op een super seizoen waarin naast het winnen van de najaarstitel en de 2e plaats in de bekerfinale nu dus ook het echte kampioenschap is veroverd. Meiden van harte !!

Jullie 3 trotse trainers

Kijk hier voor de foto's van Paul van der Molen

Reiger Boys E4Gisteravond vond onze laatste competitiewedstrijd plaats op ons complex De Wending . Helaas kon Niels er wegens een blessure niet bij zijn. Alec was zijn vervanger en deed dat uitstekend. Helaas stond er niets meer op het spel, kampioenschap was al uit zicht geraakt, maar onze jongens waren er op gebrand om een goede afsluiting van het seizoen te verzorgen. We gingen voortvarend van start, in het begin hadden we al een aantal grote mogelijkheden gekregen, maar het vizier stond niet op scherp. Bij de eerste uitbraak van LSVV waren zij wel doeltreffend, 0-1. De jongens bleven goed samenspelen en het stond daarom al weer snel gelijk. Door achterin even niet op te letten, werd het 1-2 voor LSVV, maar uit de vele kansen die wij weer creëerden volgde opnieuw de gelijkmaker. Het tempo lag hoog in de 1e helft. Het spel ging op en neer, en weer kwam LSVV op voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt. De achtervolging werd weer in gezet en binnen een paar minuten stond het weer gelijk. Blijkbaar vonden onze jongens het leuk om eerst achter te komen en dan weer gelijk te maken, want dat gebeurde nog 1 keer voor de rust. Met de stand 4-4 gingen we rusten.

E11 kampioenDinsdagavond 20 mei 2014 stond het laatste competitieduel van Reiger Boys E11 op het programma. Er moest een uitwedstrijd gespeeld worden tegen St. George, op de velden van voetbalvereniging Zuidermeer. Op het spel in deze wedstijd stond het kampioenschap in de voorjaarcompetitie, en aan een punt had de E11 al genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Met invaller Nick (top dat je er weer bij was!) voor de aan zijn arm geblesseerde Kevin begon de E11 verder compleet aan de wedstrijd. De mannen waren vooraf wel wat nerveus, want voor velen was dit de eerste keer dat ze kampioen konden worden in competitieverband. Maar gelukkig viel het schroom van hen af zodra de wedstrijd begon, en liet de E11 zien dat zij terecht het beste team in hun poule zijn.

E3 kampioenNa een geweldig eerste seizoenshelft waarbij de talenten kampioen werden waren ze gebrand om het nog beter te doen de 2e periode. Er werd dan ook nog beter gevoetbald en het plezier en de wil om te winnen spatte er van af! Het was genieten geblazen voor de altijd trouwe supporters. De kampioenswedstrijd brak aan tegen DSS E3 uit Haarlem. Het was hondeweer, de regen kwam met bakken uit de hemel.

De meiden van Reiger Boys MC1/MB3 moesten na een fantastisch jaar, aantreden op het MB-hoofdklasse toernooi van De Blokkers en werden door de ongeslagen status in de hoogste poule ingedeeld. Voor ons mooi om te kijken hoe ver deze groep is in de ontwikkeling, om 13:00 verzamelde het team zich op het complex van de Blokkers. Met een dosis gezonde spanning gingen we ons opmaken voor de aanloop naar de eerste wedstrijd tegen hoofdklasser (B) Hercules zaandam, door eigenlijk goed te starten en niet onder de indruk te zijn van de hoofdklasser.
Al snel wisten we regelmatig met subliem voetbal het doel te vinden, mooie acties en het bekende tikkie takkie voetbal werd al snel voor Hercules een verdedigende opgave.

KNVB-Beker 0Het is Reiger Boys MB1 en Reiger Boys B3 niet gelukt om de KNVB-beker mee naar Heerhugowaard te nemen. Tijdens de finaledag op het complex van Legmeervogels in Uithoorn verloren beide teams hun finale.

Reiger Boys MB1 moest het in de finale opnemen tegen Sporting '70. In een zeer matige eerste helft kwamen de meiden op een 0-1 achterstand. Ondanks een ruim veldoverwicht in de tweede helft kwam men dit niet meer te boven. Reiger Boys B3 kwam in hun finale weliswaar op een 1-0 voorsprong tegen Hoogland B1, maar ging toch met een 1-2 achterstand rusten. In de tweede helft ging Reiger Boys vol op de aanval spelen, maar nadat uitgerekend Hoogland scoorde liepen de geelzwarten tegen een geflatteerde 1-5 nederlaag op.

Kijk hier voor de foto's van Paul van der Molen

E5 kampioenZaterdag 17 mei speelden de jongens van de E5 hun kampioenswedstrijd tegen Berkhout E1. In de rust (stand 4-0) werd de afspraak gemaakt dat op het eind van de wedstrijd iedereen een doelpunt gemaakt moest hebben. In de loop van de 2e helft geschiedde het wonder: alle jongens (veldspelers + keeper) wisten te scoren. Een unieke prestatie. De wedstrijd eindigde in een klinkende 11-2 overwinning. Na afloop werden de jongens verblijd met bloemen, een oorkonde, een medaille ,een beker en uiteraard kinderchampagne. Cedric, Daan de J., Daan P., Jay, Koen, Lars, Mike, Robin en Tim namens de ouders bedankt voor een topseizoen.

D4 kampioenReiger Boys D4 heeft afgelopen zaterdag met een 3 – 2 overwinning op de naaste concurrent, Kolping Boys D5, extra glans gegeven aan het behalen van het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. Vorige week zaterdag was het kampioenschap al een feit nadat Kolping Boys onverwacht een nederlaag had geïncasseerd. Onze mannen was het de eer te na om de laatste wedstrijd dan maar te laten lopen. Ondanks de regen was het voor het massaal opgekomen publiek genieten van een spannende wedstrijd. Uiteindelijk werd 5 minuten voor tijd de beslissende treffer gemaakt na een vlotte combinatie door het midden.

fox sportsDit weekend stond Fox Sports weer langs de zijlijn bij de Play-offs, Premier League en Serie A. Maar ook werd de beslissingswedstrijd in de zaterdag 4e klasse A gespeeld: Reiger Boys tegen DZS. Als verrassing stond FOX Sports langs het veld om verslag te doen van dit spektakel!

Klik hier voor deze video.

 

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl