24Ook dit jaar zijn weer verschillende Reiger Boys jeugdteams kampioen geworden in de voor- of najaarscompetitie. Deze teams, de F1, F2, F3, F4, E3, E5 (Reiger Boys jeugd team van het jaar), E10, E12, D6, D8, MC1, C6, MB2 en B3 zijn afgelopen dinsdagavond 11 juni gehuldigd in de kantine. Alle spelers ontvingen een medaille, na afloop een lekkere taart en te drinken. Tevens zijn al deze teams op de foto gezet. Het was gezellig druk, kijk verder naar de foto's voor een impressie en lees de ingezonden anekdotes eens na.

21Vanavond hebben we tijdens het kampioenenbal de winnaars gehuldigd van het Fred Blok Penalty bokaal van seizoen 2012-2013. Bij de F-groep is Cas Honig (F12) op de eerste plaats geïndigd. Op de 2e plaats Jason Pawirosemito (F2) en Julian Piersema (F9) op de derde plaats. Bij de E-groep is Kasper Mars (E12) op de eerste plaats geïndigd. Jure Reijngoud (E4) op de tweede plaats en Kevin Terweij (E7) op de derde plaats. Bij de keepers hebben Sven de la Porte (F4) en Sander Romero (E7) gewonnen.

Allemaal van harte gefeliciteerd en prettige vakantie. Volgend seizoen gaan we weer opnieuw van start met deze bokaal. Tot dan.

Marco van Langen

Teamfoto E5 2012-2013 kleinAfgelopen week hebben wij al kunnen melden dat Reiger Boys E5 kampioen is geworden in de beker. Een enorme prestatie voor zowel het team als de begeleiding.

Dit team zal tijdens het kampioenenbal op dinsdag 11 juni aanstaande worden gehuldigd als het Reiger Boys jeugdteam van seizoen 2012 / 2013.

 

 

image

Na een spannende wedstrijd tegen Oranje Nassau is het Vrouwen 1 gelukt om te promoveren naar de Top klasse van het Dames Voetbal. Na het verlies met 3-2 van vorige is er vandaag met 4-1 gewonnen. Meiden gefeliciteerd. Ook vrouwen 2 maakt nog kans op promotie naar de 1e klasse. De uitwedstrijd is verloren met 3-2, maar volgende week thuis gaat het ze vast net als vrouwen 1 lukken om te winnen.

Zaterdag 25 mei a.s. zal het spannend worden op ons sportcomplex. Om 14:30 uur zal de aftrap gegeven worden voor de belangrijke wedstrijd; Reiger Boys – Oranje Nassau. De winnaar van deze wedstrijd zal volgend jaar spelen in de Topklasse. De heenwedstrijd ging voor Reiger Boys met 3-2 verloren.

De boodschap is duidelijk. Er zal gewonnen moeten worden.

Kom allemaal om 14:30 uur onze dames aanmoedigen. We maken er een gezellig feestje van!

Sammie Groen MD1Hallo,

Ik ben sammie groen. Ben 12 jaar. Zit op Johannes Bosco college. In de eerste klas

Mijn hobbys zijn voetballen, uitslapen spelletje spelen en kletsen met me vriendinnen. Ik zit 2 jaar op voetbal en zit in de MD1 en heb het daar naar me zin.

Groetjes Sammie

 

 

DSC 0342Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week. Ik mocht bij heren 1 bij de voorbespreking zijn in de kleedkamer en ook meedoen met de warming up. Ik vond het heel leuk dat ik de aftrap mocht nemen en een coal mocht maken in het doel van de flamingo's.

In de bestuurskamer heb ik ook een bal met alle handtekeningen van alle spelers gekregen van de heren 1. Ik vond dat ze heel goed hadden gespeeld. Ze hadden 2-0 gewonnen. Het was leuk dat Erwin in de bestuurskamer was om nog even na te praten. Ik ben ook nog op de foto geweest met een hele grote beker.

Groetjes Timo Simonis

azDe afgelopen twee seizoenen heeft vv Reiger Boys ieder seizoen een jeugd speler kunnen afleveren bij een BVO, namelijk Kenzo Goudmijn bij AZ en Jermaine Pichotte bij AJAX. Ook dit seizoen is er weer een speler van v.v. Reiger Boys gevraagd om bij AZ te komen voetballen vanaf september. Na een lange selectie procedure is het Jorn Berkhout gelukt om gekozen te worden tussen de vele talenten voor AZ onder 12. Jorn van harte gefeliciteerd, wij wensen jou straks heel veel plezier en succes!

Met sportieve groet,
René Kauwen

4Afgelopen zondag 21 april 2013 heeft de 10e editie van het Kaboutertoernooi bij v.v. Reiger Boys plaats gevonden. Met trots kunnen wij vertellen dat er 90 teams hebben meegespeeld. Al deze kinderen hebben met enorm veel inzet en plezier gevoetbald en dat was een genot om naar te kijken. Naast het voetballen waren er ook een aantal andere publiekstrekkers aanwezig, zo kwamen Kabouter Plop en Kwebbel ook even een kijkje nemen bij de voetballende kinderen en was er een clown die onder andere hele leuke ballon figuren kon maken. Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde dag, en wij hopen U ook!

Björen Hornung 01Hallo daar ben ik weer (Björen), Ik was afgelopen week pupil van de week, ik vond het heel erg leuk. Ik mocht op doel schieten bij de tegenstanders, dat was gaaf. Mijn opa's en oma's, oom, tante, neefje en nichtje waren er ook. Ik mocht in de kleedkamer met de heren 1 en ze waren allemaal erg lief voor mij. Na de wedstrijd kreeg ik een voetbal en patat met 2 AA'tjes. Gelukkig hebben ze gewonnen met 3-2. Doei Björen

IMG 3924De dames van Reiger Boys konden uitgerekend tegen Zeemacht (nummer 2) kampioen worden in de Brug in den Helder. Zeemacht die lang om de titel meededen konden het feest niet uitstellen. Zeemacht mocht nog voor de aftrap een tegenslag verwerken, Joyce Unkel raakte tijdens de warming up geblesseerd. Beide teams zetten verdedigend de druk naar voren waardoor direct een open wedstrijd ontstond. Het waren de gasten die in de beginfase heel efficiënt met de mogelijkheden omging. In de 2e minuut was Pattry Blok trefzeker. Enkele minuten later in een rebound na een redding van de Zeemacht keep en een listig intikkertje van Pattry Blok was binnen 6 minuten goed voor 0 – 2.

P1070213We moesten om een uur of elf verzamelen voor de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd tegen SV Zwolle. Vervolgens gingen we ons omkleden voor de warming up en mocht ik meedoen. Hierna was het tijd voor de wedstrijd. Ik mocht de aftrap nemen en scoren in het doel van SV Zwolle. Helaas hebben jullie de wedstrijd niet gewonnen, maar jullie hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en hadden het eigenlijk verdiend om te winnen.

Na de wedstrijd mocht ik mee naar de bestuurskamer, waar ik een bal heb gekregen met alle namen van de dames en de coach erop. Ik kreeg ook nog wat te drinken en een bordje patat.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl