Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Kantine nieuws

Keezen 140418

Voor deze laatste Keezavond van dit seizoen hebben wij gekozen het een keer op zaterdag te organiseren. 14 April gaan we (zoals gebruikelijk) om 20.00 van start. Bent U al in de middag (na het voetballen of supporten) in de kantine maar wilt U s'avonds óók Keezen? Dan kunt U gewoon lekker blijven eten! Voor slechts €7,50 zorgen wij dat er rond 18.30 uur een lekkere maaltijd voor U klaar staat.

Aanmelden kan hier.

Familie Coesel in de kantineOp zaterdag 10 maart 2018 had de bar een zeer bijzondere bezetting: de familie Coesel (althans een flink deel daarvan) zorgde  voor alle natjes en droogjes. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar…. het zou NOG mooier zijn als méér mensen beschikbaar zouden zijn voor de bardiensten!

Dus, mensen schroom niet en geef je op voor af en toe een beurtje achter de bar. Levert je ook nog leuke contacten op.

IMG 20180217 WA0000In een goedgevulde Reiger Boys-kantine was het vrijdagavond weer een gezellig avondje keezen. Onder het genot van een hapje en drankje gingen er weer velen met prijzen naar huis.

kantineLijkt het jou leuk om eens in de 4 of 8 weken te helpen in de kantine?

Ontmoet leuke mensen, een hoop gezelligheid en tegelijkertijd je vrijwilligersbijdrage terug verdienen?

Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Ook als je geen ervaring hebt, alles is te leren!!

We zijn op zoek naar:

  • mensen achter de bar
  • mensen achter de koffiecorner
  • mensen in de keuken

Voorbeeld RB clubcard 4Je bestelling in de kantine eenvoudig afrekenen kan met de Reiger Boys clubcard. Heb je deze nog niet in het bezit voor jezelf, kind of kleinkind? Laat dan een mail achter op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen enkele werkdagen krijg je dan bericht dat deze klaar ligt in de kantine en geactiveerd kan worden.

Nog vragen of meer weten over de Reiger Boys clubcard kijk dan hier.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button