Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Voetbalvereniging Reiger Boys is een zaterdag (en op nog bescheiden schaal zondag) amateurvereniging, opgericht in 1948 met op dit moment bijna 1100 spelende leden en ruim 1400 leden en donateurs. Sinds de zomer van 2001 maakt Reiger Boys gebruik van het prachtig ingerichte en gelegen sportcomplex De Wending in Heerhugowaard-Zuid. Op deze sportaccommodatie bevinden zich zes speelvelden (waarvan één met kunstgras), twee trainingsvelden, een mini-jeugdstadion (speciaal voor de kabouters), een pannaveld, zestien kleedkamers, verzorgingsruimte, een herstelruimte en een zeer functionele kantine inclusief vergaderfaciliteiten.

De spelers en speelsters zijn onderverdeeld in zowel veld als zaalteams in verschillende leeftijdscategorieën.

Begin 2008 is de club (gedwongen door ruimtegebrek op de zaterdag) gestart met voetballen op zondag voor kabouters. Hiervoor is gekozen vanwege de vele aanmeldingen en de onmogelijkheid de wachtlijsten op de zaterdag op te lossen.

Sinds seizoen 2008-2009 is er een jeugdbestuur. Hierdoor ontstaat er een eenduidig beleid binnen de jeugd leeftijdsgroepen en kunnen krachten worden gebundeld. Vanuit de vereniging wordt ervoor gezorgd dat alle spelers kunnen trainen en aan wedstrijden kunnen deelnemen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals pupillendagen, D-day, strandtraining, clinics, Sinterklaas en toernooien zowel thuis als bij andere verenigingen.

Spelers en speelsters worden in een team ingedeeld op basis van leeftijd en voetbaltechnische vaardigheden. Hierdoor blijft het spelplezier gewaarborgd. Indien een speler of speelster uitblinkt, zal deze worden opgemerkt door de interne scoutingcommissie waarna deze wordt voorgedragen aan de hoofdtrainer van de leeftijdsgroep. Daarna kan de speler in een selectieteam worden geplaatst of een team wat op een hoger niveau speelt.

Kortom voetballen bij Reiger Boys betekent kiezen voor een professioneel georganiseerde voetbalvereniging met veel en gerichte aandacht voor de jeugd. Reiger Boys is een club met uitstraling binnen en buiten Heerhugowaard.

Bereikbaarheid:

Reiger Boys is goed bereikbaar. Per bus vanuit Alkmaar of Heerhugowaard, lijn 6 & 7, halte Oosttangent (sportcomplex). Over de weg vanuit Alkmaar. Buiten Alkmaar kiest u de rondweg richting Leeuwarden / Heerhugowaard. Vlak voor Heerhugowaard de borden Heerhugowaard Zuid volgen. Tot de eerste rotonde, driekwart rond en dan rechtdoor. Na ongeveer 3 minuten ziet u Sportlandgoed De Wending aan de rechterkant van de weg liggen. Rechtsaf op de rotonde.

Telefoon nummers:

  • Kantine / bestuurskamer: 072-5715955
  • Wedstrijdsecretariaat / ontvangstruimte: 072-5725153
  • Website: www.reigerboys.nl

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button