Scheidsrechters nieuws

week van de scheidsrechter 2017Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober 2017.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Lees meer: Week van de scheidsrechter

Jeroen 020917 cZaterdag 2 september was het dan zover. Het mobiele Digitale WedstrijdFormulier (mDWF) is in gebruik genomen. Door Reiger Boys zijn de scheidsrechters goed voorbereid aan het seizoen begonnen en zijn op de velden met de nieuwe KNVB app de nieuwe digitale spelerspassen gecontroleerd. Ook hebben veel leiders kennis gemaakt met de nieuwe werkwijze. Dank zij ondersteuning ter plaatse kon direct antwoord op de vele vragen worden beantwoord. Een groot compliment voor de mensen die hierbij een rol hebben gespeeld. Denk hierbij aan de systeem beheerder om de app op de PC's te kunnen draaien, de scheidsrechter coördinator om scheidsrechters en leiders van raad en daad te voorzien en de ontvangstdienst om de rust te bewaren in de ontvangstruimte. Zeker de terug koppeling dat het bij veel andere clubs niet zo goed geregeld was bevestigd de kop van dit stukje.

Lees meer: Goede voorbereiding bij het mDWF helpt!

mdwfVanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Op onderstaande link staat alvast wat informatie hierover, zodat je goed voorbereid bent voor het komende seizoen. http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

scheidsrechter 2Beste Scheidsrechters van Reiger Boys.

Het voetbalseizoen is achter de rug en kunnen we weer lekker uitrusten op de vakantie. In september begint de competitie weer en wordt ook van onze inzet verwacht met een conditie die oppijp is. Onze ervaring leert dat dit na de eerste keren gepaard gaat met enige spierpijn na afloop. Om dit te voorkomen hebben wij het plan om gezamenlijk aan het opbouwen van de conditie te werken waarbij we natuurlijk rekening houden met ieder zijn eigen niveau.

Lees meer: Training voor onze scheidsrechters

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button