Pupil van de Week

Lieke kroonIk ben Lieke Kroon. Ik ben 9 jaar en speel in JO9.1. Mijn broertje Tim voetbalt ook bij Reiger Boys in JO8.1. Samen voetballen we ook veel in de speeltuin. Afgelopen zaterdag mocht ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Vrouwen 1 tegen Rijnvogels 1. Ik mocht bij de voorbespreking zijn, meedoen met de warming up, de eerste aftrap nemen en in het doel van de tegenstander schieten. De wedstrijd liep 45 minuten uit, omdat een meisje van Rijnvogels 1 door een ambulance opgehaald moest worden. De politie kwam er ook nog bij. Ik mocht daarom extra overschieten en op doel schieten met Vrouwen 1. Ik heb een hele leuke middag gehad en ga zeker meer kijken bij Vrouwen 1. Aaike komt misschien ook een keer bij mij kijken. Dat lijkt me heel leuk. Bedankt voor de mooie bal met alle handtekeningen. Daar ben ik heel trots op! Groetjes, Lieke

Noah MolenaarHallo allemaal,

Ik ben Noah Molenaar. Ik ben 8 jaar en woon in Heerhugowaard, samen met mijn vader, moeder en mijn zusje Bo. Dit is mijn derde seizoen bij Reiger Boys. Ik ben begonnen bij de kabouters. Vorig jaar zijn we kampioen geworden en dit jaar speel ik in het team JO9-3. Ik ben een grote fan van Real Madrid. Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn! Ik hoop dat het eerste gaat winnen!

Gr Noah

Bram van Zwieten pvdwHallo,

Ik ben Bram van Zwieten en mocht de Pupil van de Week zijn bij de eerste competitiewedstrijd van Heren 1 tegen Alcmaria. Ik zat vorig jaar bij de kabouters en voetbal nu bij JO8-6 Ik wilde net als mijn grote broer Pim van Zwieten het liefst bij Reiger Boys voetballen. Pim speelt al 10 jaar bij Reiger Boys en zit in JO19-1. Ik moest altijd mee naar zijn wedstrijd en ben zo fan van Reiger Boys geworden.

Lees meer: Bram van Zwieten Pupil van de Week

Lindsey BakkerIk ben Lindsey Bakker, ik ben 7 jaar en speel in 08-6. Het is super leuk om te voetballen. Mijn broers voetballen ook bij Reiger Boys. Deze week mocht ik als Pupil van de Week, de wedstrijd van Vrouwen 1 kijken ook mocht ik bij de voorbereiding zijn en de aftrap nemen. Natuurlijk heb ik meteen een doelpunt gemaakt. Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer nog een bal met alle handtekeningen van de spelers. Ik heb een hele leuke middag gehad en ik wens Vrouwen 1 een mooi seizoen en als ik nog een keer moet scoren kan je altijd even bellen. Groetjes van Lindsey.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button