Jeugd nieuws

rbnieuw2Het is weer mogelijk om Reiger Boys jeugdteams aan te melden voor toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen. Aanmelden kan via de aanmeldings pagina waarbij tevens een overzicht van uit-toernooien kan worden gevonden.

sintenpaardBeste pupillen,

Zondag 26 november ben ik van 11.15 uur tot 12.30 uur uitgenodigd bij Reiger Boys. Bij jullie kom ik altijd erg graag langs! Als jij ook zin hebt om te komen, meld je dan vóór 5 november aan via deze link. Het feest is alleen voor de spelers van de Kabouters en de O8. Papa, mama en broertjes/zusjes kunnen dus helaas niet mee komen. Gelukkig is een gedeelte van de kantine wel gewoon open en kunnen ze daar wachten!

Vergeet niet om de kleurplaat in te leveren! Er zijn leuke prijzen te winnen! Je kunt de kleurplaat zelf uitprinten of ophalen in de kantine.

Lieve groeten,

Sint en Piet

trainers tekenen 191017Donderdagavond was er een overleg met de selectietrainers van de jeugdafdeling waarbij bestuurslid Voetbal Technische Zaken Dirk Van Barneveld en Hoofd Jeugdopleidingen Kamil Karaer aanwezig waren. Hierbij werd de stand van zaken binnen de jeugdopleiding besproken en tevens werd van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nog enkele contracten/overeenkomsten te overhandigen. Op de foto's ziet u Kamil Karaer met zeven van deze jeugdtrainers die hopelijk in de toekomst nog een hoop gaan betekenen voor onze vereniging namelijk Maurice van Dienst (MO17-1), Jacob-Jan Deen (JO17-2), René Kauwen (JO15-1), Burak Kebapci (JO14-1), Thivis Mohananthasivam (JO13-1), Scott Swart (JO13-2) en Barry Schipper (JO11-1). Kijk hier voor meer foto's.

meiden en vrouwen voetbal

Trots zijn wij als Reiger Boys dat er 2 meiden vanuit onze vereniging uitgenodigd worden voor een vervolg selectieactiviteit van de meisjes onder 12 Noord-Holland vanuit de KNVB. Lisette de Boorder en Isa van der Veen zijn hiervoor door de KNVB uitgenodigd. De trainingen worden gehouden op de maandagavond op Sportpark ’t Loodt bij Flamingo’s in Alkmaar. Lisette en Isa, het bestuur, de technische- en begeleidingstaf van Reiger Boys wensen jullie allebei veel succes met deze uitnodiging voor selectieactiviteiten welke jullie wellicht gaan helpen in de verdere ontwikkeling van jullie voetbalkwaliteiten.

Meiden succes!

speeltoestel 131017Het speeltoestel waaraan al enkele weken aan is gewerkt is klaar en goedgekeurd. Vanaf morgenochtend 9:30 uur kan en mag er door de jeugd gebruik van worden gemaakt.

Dit speeltoestel is gekocht uit de opbrengst van de Grote Clubactie van vorig jaar en is in elkaar gezet door een aantal vrijwilligers zoals Piet Schouten, Jack Wezepoel en Wilko Bakker. Speciaal dank aan Piet die hier menig uurtje besteed heeft en ster sponsor van Muijen Betonbouw voor het verzorgen van de benodigde beton zodat het stevig is verankerd.

 

5 goede redenen om te douchenHet komt regelmatig voor dat spelers van jeugdafdelingen en senioren niet douchen na een training of een wedstrijd. Soms is het zelfs zo, dat er van een team meer spelers niet, dan wel douchen op het sportpark. Het lijkt misschien gemakkelijk en beter om uw kind meteen na een training of wedstrijd naar huis te laten fietsen om daar te douchen of om uw kind direct in de auto mee naar huis te nemen. Toch is het beter voor uw zoon of dochter, als hij of zij meteen douchen na het sporten.

Lees meer: 5 GOEDE REDENEN om te Douchen na Trainingen en Wedstrijden

speeltoestelHet speeltoestel dat is gekocht uit de opbrengst van de Grote Clubactie van vorig jaar is zo goed als klaar. Enkele personen waaronder Piet Schouten, Jack Wezepoel en Wilko Bakker zijn vorige week vrijdag al begonnen het "bouwpakket" in elkaar te zetten. Een aardige klus want het totale toestel bestaat wel uit meer dan honderd verschillende onderdelen en allemaal met een andere maat. Vandaag heeft Piet de laatste handelingen verricht en begin volgende week zal het geheel verankerd gaan worden in beton wat geleverd wordt door onze ster sponsor Van Muijen Betonbouw.

Lees meer: Speeltoestel bijna gereed voor gebruik

selectie uitnodiging MO12 200917Het seizoen is nog niet eens begonnen, maar er zijn al twee speelsters van Reiger Boys die zich in de picture hebben gespeeld van de KNVB scouts. Trots zijn wij dat Lisette de Boorder en Isa van Veen allebei door de KNVB uitgenodigd zijn om aan een selectieactiviteit voor meisjes onder 12 uit Noord-Holland deel te nemen. Het bestuur, de trainersstaf en de begeleiders van van hun Reiger Boys team feliciteren allebei met deze uitnodiging.

MEIDEN SUCCES en heb veel plezier tijdens deze selectieactiviteit!

keeperstraining start 2017Ook de keeperstraining gaat weer van start. Voor alle Onder 9, Onder 10, Onder 11 en Onder 12 teams gaan wij vrijdagavond 29 september weer van start. Daarvoor zijn er nog wel een aantal trainers / vrijwilligers nodig om mij te ondersteunen bij een gezellige training!

In geval van de selectie keepers van Onder 19 tot en met Onder 13, gaan wij op de maandagavond aan de slag. Beginnen op maandag 18 september. Daarvoor krijgen de ouders en trainers via de mail het contact van mij.

Lees meer: Keeperstraining bij Reiger Boys

IMG 9760Terwijl voor vrijwel alle teams het seizoen allang voorbij is hadden wij nog een toernooi te goed. 1 juli 2017 namen we deel aan dit toernooi op het strand wat er zwaar uitzag, erg rul zand en aan welke kant je speelde zou bepalen of je uphill of downhill zou moeten spelen, de wind en de regen in ochtend maakten het er nog zwaarder op. De organisatie heeft gevraagd omdat we vrijwel compleet waren ons team wilde opsplitsen zodanig dat er een deel van ons in de JO13 poule met Latif, Matthijs, Sanne, Jesmer en Kimo ging meespelen waar 1 team tekort was.

Lees meer: Reiger Boys O11-1 wint Copa del Egmond en ticket NK Beachsoccer

Hudson LouisVoetbalzaken Facilitair van Reiger Boys heeft na een goed gesprek een nieuwe Kabouter Coördinator aangesteld. Dit was nodig omdat gedurende het afgelopen seizoen Frank Heemsbergen doorschoof om de posities Hoofd Coördinator Jeugd en secretaris Voetbalzaken Facilitair te bekleden. De nieuw Kabouter Coördinator is Hudson Louis. Doordat zijn zoontje bij de kabouters gaat beginnen te voetballen heeft Hudson zichzelf aangemeld met de vraag of hij iets kon betekenen voor Reiger Boys.

Lees meer: Nieuwe Kabouter-Coördinator

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button