Verenigings nieuws

JubileumcommissieOp 6 juli 1948 werd in café Evers (destijds gelegen aan de Middenweg, ongeveer ter hoogte van de huidige Basserhof) door enkele enthousiastelingen de voetbalvereniging Reiger Boys opgericht. Nu zijn we bijna 70 jaar verder en de club leidt een bloeiend bestaan. Toen werd gevoetbald op een knollenveld op de hoek Middenweg - Rustenburgerweg, nu spelen we al jaren op de prachtige accommodatie aan de Lotte Beesedijk.

Lees meer: 70 jaar Reiger Boys: Jubileumcommissie is van start gegaan!

MDWFVanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Klik hier voor meer informatie.

Flyer AZ Willem2

Ga je mee naar AZ – Willem II op zaterdag 4 november? Bestel dan snel kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin jouw naam, telefoonnummer en uiteraard het aantal kaarten.
De kaarten kosten €10,- per stuk

Je ontvangt een bericht over het ophalen en betalen van de kaarten.

Teams 171017Afgelopen zaterdag zijn er door clubfotograaf Paul weer een groot aantal teamfoto's gemaakt. Deze zijn inmiddels te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/reigerboys/ of via https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692. Wil je ook een teamfoto laten maken? Paul staat de komende twee zaterdagen ook nog klaar met de camera's. Stuur een mailtje naar paulendiane@kpnmail.nl met als onderwerp Foto+Teamnaam en het team wordt ingepland.

Lees meer: Nieuwe teamfoto's online

speeltoestel 141017bGisteren werd het nieuwe speeltoestel dan echt in gebruik genomen. Uiteraard werden de hardwerkende mannen in het zonnetje gezet en bedankt voor bewezen diensten, en Lisanne maakte van de gelegenheid gebruik om de glijbaan nog even uit te testen.

Namens Reiger Boys wensen wij alle kinderen veel speelplezier!

werkzaamheden rotondesDe gemeente Heerhugowaard heeft vanaf aanstaande maandag werkzaamheden gepland aan de rotondes op de Oosttangent waardoor sportcomplex de Wending in de avonduren lastig te bereiken is. Op gele borden bij de rotondes staat vermeld wanneer de rotondes afgesloten zijn.

In verband met deze werkzaamheden zijn er vanaf vandaag minder parkeerplekken naast ons complex beschikbaar omdat er materialen zijn opgeslagen. Voor bezoekers uit de omgeving adviseren wij dan ook om op de fiets te komen. Tevens het verzoek aan leden en bezoekers om te letten op de plaatsen waarop wordt geparkeerd zie ons eerder bericht (lees hier).

Voorbeeld RB clubcard 4Sinds enkele jaren ontvangen de vrijwilligers van onze vereniging een "koffietegoed" waarmee ze een kopje koffie of thee kunnen afrekenen in de kantine voor of na een training of wedstrijd. Dit bedrag wordt gestort op de Reiger Boys clubcard. Inmiddels is bij alle vrijwilligers die bekend zijn en in het bezit zijn van een Clubcard het tegoed op de kaart gestort.

Lees meer: Koffietegoed op de Reiger Boys clubcard

2017 2018 Reiger Boys TeamfotosDe eerste teamfoto's van dit seizoen staan inmiddels online. Ook de komende drie zaterdagen staat clubfotograaf Paul tot 14.00 uur klaar op ons complex voor het maken van de selectiefoto's.

Wil je met jouw team ook op de foto stuur dan een mail met als onderwerp "Foto+naam team" naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het team wordt ingepland. De teamfoto's zijn te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/reigerboys/ of via: https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692

Lees meer: Hele maand oktober teamfoto's (update)

fout parkerenOp sportcomplex De Wending worden met name op de zaterdagmorgen veel wedstrijden gespeeld. Dit heeft als resultaat dat vele bezoekers naar ons complex komen. Echter de laatste weken worden auto's regelmatig op plekken geparkeerd waar dit niet is toegestaan. Dit veroorzaakt overlast niet alleen voor de overige bezoekers maar ook de bewoners in de omgeving. Ook ontstaan er gevaarlijke situaties omdat auto's geparkeerd worden op de trottoirs, op hoeken en waar gele strepen zijn getrokken. Daarom het dringende verzoek aan leden en bezoekers om auto's te parkeren waar het is toegestaan. Is het parkeerterrein vol, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van de parkeerplaatsen bij de school aan de overkant.

22291535 1455581187843332 7960146078109286373 oNa afloop van de wedstrijd Reiger Boys - Opperdoes (2-0) werd er op gepaste wijze afscheid genomen van drie spelers die in de afgelopen jaren hun waarde hebben gehad voor ons vlaggenschip. Richard Fortes Rodriguez kwam vier jaar uit voor Reiger Boys waarmee hij twee promoties en een degradatie mee maakte. Yucel Gundogdu en keeper Paul Roos kwamen beiden drie seizoenen uit voor ons eerste elftal. Roos maakte deze zomer de overstap naar FC Uitgeest terwijl Gundogdu en Fortes Rodriguez na blessures hun voetballoopbaan afsloten. Namens Reiger Boys danken wij de spelers voor hun inzet en hopen wij ze uiteraard nog eens terug te zien op De Wending.

Lees meer: Afscheid voormalige selectie spelers

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button